Network Menu

Vinn din resa till MEMAs regionmöte

Är du nyfiken på vad styrelsearbete i SWEA innebär? Skulle du vilja nätverka med Sweor från andra avdelningar och utbyta erfarenheter och perspektiv?


SWEA Luxemburg ger dig nu chansen att vinna en resa till MEMAs regionmöte i Milano i höst!*

Genom att värva en ny medlem kan du delta i utlottningen av en resa till Milano, där man får inblick och deltar i SWEAs arbete på regionnivå, samt nätverkar med andra Sweor!

I år är MEMAs regionmöte i Milano den 4-7 oktober. Till självkostnadspris kan du också följa med på intressanta utflykter och uppleva mer av gemenskapen Sweor emellan!

Utlottningen av resan äger rum på evanemanget “Sommarmingel & SWEA Lux 15 år” den 4 juli, 2018. Det du behöver göra för att delta i utlottningen är att värva en ny medlem till SWEA Luxemburg. För varje värvad medlem får du en lott. Din värvade medlem uppger “Värvad av [Ditt Namn]” under “Övrigt” på medlemsansökan.

Lycka till!

*Som medlem i SWEA Luxemburg kan du delta i utlottingen av en resa till MEMAs regionsmöte 2018 genom att värva en ny medlem som betalar medlemsaviften senast den 4 juli 2018. Som “ny” räknas en medlem som inte var medlem i SWEA Luxemburg under 2017. I vinsten ingår flygbiljett Luxemburg – Milano tur och retur, deltagande på MEMAs regionmöte samt nätverkande under SWEAs middag på lördagen den 6 oktober.

SWEA Luxemburg är en del i MEMA (Mellersta Europa, Mellanöstern och Afrika) regionen.
Läs mer om regionmötet på mema.swea.org
milano.swea.org/2018/memamote-2018-milano/