Network Menu

SWEA Professional och Hub Dot

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2018-05-30
18:30 – 21:00

Plats
Konrad Cafe & Bar


SWEA Professional hälsar dig välkommen till en kväll med Hub Dot där din jobbtitel eller status inte spelar någon roll utan där det är din egna historia som betyder något.

Vad är Hub Dot?
Inspirerade av den italienska piazzan skapar Hub Dot en plats för människor att mötas och skapa meningsfulla kontakter.
Genom att byta ut titlar och statusmarkörer och ersätta dem med en färgad punkt skiftar vi tankesätt och gör det fritt att starta konversationer med ”Vad är din historia?” istället för ”Vad gör du?”.
Hub Dots plats är ett ställe där man känner sig bekväm, avslappnad och redo för nya saker. En plats där nätverkande gör en “kullerbytta”.
Det här är intressant för både din personliga och karriärsmässiga utveckling.

Vilken färg är du idag?
Att kategoriseras och förses med en etikett av andra är något som vi alla har upplevt någon gång i våra liv. På något sätt har det blivit det sätt som vi navigerar i världen och knyter samman med andra. Men bakom varje etikett ligger vår identitet, något unikt för var och en av oss.

Fem färger ersätter jobbtitel och social status
Det är början på din resa. Välj en färg och välj en sinnesstämning. Låt nu alkemin vägleda dig mot innehåll och de händelser som inspirerar dig mest. Din färg kan ändras när du vill.
Din färg. Din historia.

Varmt välkommna!
Catharina, Lena, Lovisa, Teresa
& the Hub Dot team

Anmälan: www.weezevent.com/swea-p-hub-dot

23 € medlem i SWEA / 30 € icke medlem. I priset ingår dryck och smårätter. Under kvällen kommer vi att blanda både svenska och engelska. Vill du inte vara med på bilder maila gärna oss på sweaprofessionallux(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com så vi vet om det.

www.hubdot.com