Network Menu

Workshop – Sätt kreativiteten i rörelse

Workshop Sätt kreativiteten i rörelse, 22-25 mars 2018, Burg/Mosel

Hej kära kreativa SWEA,

Det är dags för en ny SWEA Art-workshop vid Mosel. Denna gången inte i Cochem men inte långt därifrån, i Burg an der Mosel. Där finns Kunsthotel zur Post, värdinnan är konstnär och dessutom flamencodansare! Längst upp i hotellet finns en ljus och rymlig ateljé (med värme!).

Temat för workshopen är Sätt kreativiteten i rörelse. Vi börjar dagen med flamencoinspirerad uppvärmning under ledning av Anne Bisenius-Flöter. Sedan kan vi måla och skapa fritt, kanske pröva på kroki. Vi inspireras och lär varandra.

Workshopen vänder sig till Sweor i Tyskland, Belgien, Nederländerna och Luxemburg. Avstånden är ju korta här mitt i Europa och vi hoppas att lära känna varandra bättre över gränserna. Alla Sweor är välkomna, nybörjare, erfarna konstnärer och allt däremellan.

Vi samlas onsdagen den 22 mars på kvällen för en gemensam middag, arbetar torsdag till söndag eftermiddag. Kursavgiften är 590 €. I den ingår 4 övernattningar i enkelrum, frukost, trerätterslunch, fikapauser, en vinprovning och välkomstmiddag. Dessutom flamencouppvärmning, material (färg, papper, 2 dukar/person och diverse förbrukningsmaterial) samt organisatoriska kostnader. Själv tar du med penslar, pennor, oömma kläder osv.

Burg an der Mosel ligger ca 1 3⁄4 tim från Luxemburg, 2 tim från Köln och Frankfurt, 3 tim från Bryssel, 4 tim från Amsterdam. Tåg från Koblenz tar ca 1 1⁄2 tim. Närmsta större ort är Traben-Trarbach.

Workshopen är planerad så att vi kan resa hem söndag eftermiddag/kväll. Vill någon stanna längre eller komma tidigare är kostnaden för ett enkelrum med frukost 60 €.

Deltagarantalet är begränsat till 10 personer. Sista dag för anmälan och betalning är den 20 januari 2018. Anmäl dig per mail till Margareta Nilson, margareta.nilson(Replace this parenthesis with the @ sign)gmx.net, vi skickar sedan betalningsinformation.

Hotellets hemsida: http://www.kunst-hotel-zur-post-burg-m

osel.de/ Hör gärna av dig om du har frågor!
Välkommen!

Margareta Nilson Christina Måneskiöld