Network Menu

Framgångsrecept för kvinnor som tar plats i och utanför styrelsen

SWEA Professional har nöjet att välkomna Rita Knott* som talare i ämnet ”Gender diversity on boards and success receipts for female professionals”. Då får vi lära oss mer om vikten av mångfald och hållbarhet i styrelsearbetet samt styrelsens roll.

Baserat på en kvalitativ och kvantitativ checklista får vi tips och råd för att lyckas, vilket också handlar om självvärdering och hur vi kvinnor kan bli bättre på att lyfta fram våra styrkor. Dessa insikter blir framgångsrecept oavsett arena.
Föredraget hålls på engelska och vi avslutar i vanlig ordning med mingel.
Obligatorisk anmälan senast den 1 juni: https://www.weezevent.com/framgangsrecept-for-kvinnor-som…
  • Vem? Alla SWEA medlemmar
  • När? 8 juni kl. 19 maj 19.00-20.30 (rummet öppet från 18:45)
  • Var? På Zoom, länk till eventet skickas till alla anmälda senast dagen innan eventet
Varmt välkomna till en inspirerande afton!
Med vänliga hälsningar
Alexandra, Anna, Charlotta och Helene
*Rita Knott: Efter 26 års erfarenhet inom den finansiella sektorn bildade Rita Knott 2004 företaget Coaching Mentoring Consulting. Rita Knott har gedigen erfarenhet inom coaching, mentorskap och styrelseuppdrag/arbete samt ett stort engagemang inom sitt område, bl.a. Female Board Pool Luxemburg. Se mer: www.ritaknott.com.
PS! Det är viktigt att du anger korrekt epost-adress vid anmälan, då det är till denna vi kommer att maila länken som krävs för att delta. För att förekomma tekniska problem: om du anmält dig men inte får länken en dag innan eventet, hör av dig till sweaprofessionallux(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com!

, , ,