SWEA Walk: Fraiheetsbam/ Gemeindewald Strassen

I fredags gick #swealuxemburg vår 20e hajk – #jubileum 🥂-sedan vi startade upp veckovisa promenader i oktober ifjol. Mellan regnskurarna (som just nu dominerar här i Luxemburg) gick 5 SWEOR den nära 8 km långa #autopedestre som går i skogen #Fraiheetsbam och fick oss allt en #kaffepaus också. Skogen bjöd förutom det på susande trädkronor, knarrande träd som i omfamningar snurrat stammar runt varandra, grön mossa och rejäla rotsystem som ur en saga. Vi ser nu fram emot lövsprickningen och mer grönska! Tack för de 20 första promenaderna tjejer👏! Vi ses snart igen 👋

________

På fredag den här veckan träffas vi vid Fraiheetsbam/Gemeindewald Strassen och går en 7-8 km lång runda tillsammans. Det här blir den 20e SWEAhajken sedan vi började med vandra regelbundet med start 1 oktober i höstas!
Vi träffas på parkeringen till Gemeindewald/Fraiheetsbam, vid väg 181 (se bilder/info i kommentarer) och går kl 11. Vi hoppas på uppehållsväder så ta gärna med fika om du vill så tar vi ett fikastopp efter vägen. Blåser och regnar det kanske vi tar med kaffet hem igen..
Vi följer gällande regelverk.