Network Menu

Bli medlem

Är du kvinna, över 18 år, pratar svenska och bor i Luxemburg? Då är du hjärtligt välkommen att bli medlem i SWEA Luxemburg!

I SWEA delar vi med oss av våra erfarenheter och sprider vårt närverk vidare genom roliga och spännande aktiviteter och sammankomster.

Som medlem får du på ett enkelt sätt tips och råd som gör det lättare att komma in i vardagen i Luxemburg, vi är ditt lokala stöd samtidigt som du är en del av det globala nätverket. Vi har svaren på frågorna man ställer sig före, under och efter en utlandsvistelse och kan ge dig praktiska råd.

SWEA bidrar också till många fina möten, nya vänner och erfarenheter som skapar trygghet. Du kan delta i utflykter, mingel, föredrag och andra evenemang såsom jul- och midsommarfirande. Med SWEA Luxemburgs 80 medlemmar kan du även bygga ett professionellt kontaktnät.

Medlemsansökan i två steg

1. Fyll i medlemsblanketten

Klicka på länken för att fylla i Medlemsblanketten

2. Betala Medlemsavgift

Årsavgiften i SWEA Luxemburg är 50 €/år.*

Var vänlig fyll i Medlemsblanketten ovan, så återkommer vi till dig med information om hur du betalar medlemsavgiften. 

*Gäller “återvändande” medlem under hela året. Ny medlem från september eller senare betalar halva avgiften. Är du under 25 år betalar du halv avgift.

Medlemskap i SWEA är per år (1 januari – 31 december).

 

Se filmerna om SWEA

Du hittar våra filmer om SWEA på SWEAs YouTube kanal, SWEAkanal!

Till filmen på svenska

Till filmen på engelska

Du kan bli medlem om …

För att bli SWEA-medlem måste du bo eller ha bott utomlands under en längre period. Dessutom måste du vara:

  • svenska eller svensktalande (behärska svenska språket)
  • kvinna över 18 år
  • villig att verka för SWEAs ändamål
  • på orten bosatt — d.v.s. ha din bostad inom avdelningens geografiska område

 

Vi Sweor är ambassadörer för Sverige ute i världen. Var vi än bor är vi stolta över att sprida kunskap om Sverige samtidigt som vi har roligt tillsammans. Genom att resa till de olika Region- och Världsmötena bygger du ett gediget globalt närverk och får uppleve nya platser med Sweor på orten som kan visa dig de lokala guldkornen.