Network Menu

Följ med SWEAP på virtuell skattjakt

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum: 2020-11-16
19:00 – 21:00


Teambuilding online, är det möjligt?
Under tiden då vi inte fick träffas fysiskt arbetade Luxemburg-Sweorna Catharina och Charlotta fram ett koncept som både är kul och lärorikt. Är du nyfiken på hur spel, tävling och lärdomar om samarbete liksom hur du och andra agerar och reagerar i en stressrelaterad situation (som ett tävlingsmoment för många faktiskt innebär) kan kombineras i en virtuell miljö? Efter stor succé på The NETWORK erbjuder vi nu SWEA-medlemmar att gratis pröva på!
SWEA Professional bjuder in till en virtuell skattjakt via Zoom måndagen den 16 november kl. 19.00. Vi öppnar rummet kl. 18.30 för de som känner sig osäkra på Zoom och vill testa tekniken och håller även rummet öppet för mingel en stund efter att skatten är funnen.
En spännande och rolig resa garanteras, men för de som vill, även en möjlighet att reflektera över hur man själv liksom andra reagerar och agerar i ett team.
OBS! Detta är ett interaktivt event där deltagarna delas upp i lag och förväntas delta aktivt. Det är därför viktigt att logga in i tid för att vara med från början. Eventet är begränsat till max 20 deltagare så se till att anmäla dig i tid!