Network Menu

Semla & Crémant på House 17

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2018-03-07
19:00 – 21:00

Plats
House 17


I Sverige äts årligen cirka 40 miljoner semlor. Fettisdagen, eller något ålderdomligt “vita tisdagen” är i kristen tradition tisdagen efter fastlagssöndagen, 47 dagar före påsk. Dagen är därmed rörlig, och kan infalla som tidigast 3 februari och senast 9 mars.

Du är varmt välkommen att komma och avnjuta en fantastisk semla, bakad av Cecilia Erasmie, och ett glas crémant, sponsrat av House17, med SWEA Luxemburg.

 

BOKA DIN BILJETT HÄR: https://www.weezevent.com/semmelkvall

6 € medlem i SWEA / 10 € icke medlem (en semla och ett glas crémant ingår – men det går att beställa extra semlor att ta med sig hem).

För de som vill finns det möjlighet att stanna kvar och äta en god middag på House17. Du kan reservera en plats i restaurangen samtidigt som du anmäler dig till eventet (se länk ovan). Observera dock att middagen inte ingår i priset.———————————————————————

House17 är en privat medlemsklubb i hjärtat av Luxemburg som erbjuder sina medlemmar en oas där de kan njuta av gourmetmat, ett socialt och internationellt nätverk och professionellt utbyte i en mysig och chic miljö med högklassig service.

Medlemsprivilegier inkluderar tillgång till alla klubbevents och mästarklasser, privatisering av olika typer av rum (inklusive tekniskt välutrustade mötesrum, ett biljardrum, ett bibliotek, ett cigarrrum, en spektakulär terrass och en loungebar) med full service samt möjligheten att arrangera olika typer av privata evenemang, skräddarsydda tillsammans med en egen eventcoordinator. House17s medlemmar har även förmåner hos flera lokala och internationella samarbetspartners och kan besöka och utnyttja faciliteterna partnerklubbar runtom i världen när de reser, mot uppvisandet av sitt House17 medlemskort.

Som medlem i SWEA får Du möjligheten att besöka klubben en gång och boka bord i deras restaurang. Skulle du vilja bli medlem behöver du inte två rekommendationsbrev från existerande medlemmar, vilket normalt är kravet för att bli evaluerad av medlemsstyrelsen, utan kan direkt kontakta H17s medlemsansvarig och SWEA programgruppens Stéphanie Bröker på stephanie@house17.lu.

Hoppas att vi ses!