Network Menu

SWEA Professional

Vi är en intressegrupp inom SWEA Luxemburg för dig som är intresserad av affärsrelationer, karriär och företagande.

Dagens affärsliv bygger på goda och långsiktiga relationer med ömsesidigt utbyte, vilket ibland kan vara en utmaning när man bor utomlands. SWEA Professional vill därför bidra till kvinnors professionella nätverk och till möjligheten att knyta nya kontakter.

Vi bjuder in till träffar med intressanta föreläsare, events och After Works. Här kommer du bli uppdaterad om vad som händer i Luxemburgs affärsvärld och få möjlighet att nätverka.

Vi vill skapa en mötesplats som stimulerar och inspirerar till goda relationer. Vi tror starkt att detta bidrar till mångfald som öppnar dörrar för nya möjligheter!

SWEA Professional Luxemburg ingår även i ett globalt nätverk. Gå gärna in på hemsida http://professional.swea.org där du kan läsa mer om vad SWEA Professional är och se vilka andra SWEA-avdelningar som har SWEA Professional.

SWEA Professional Luxemburg kommer att anordna ett flertal events under året SWEA Professional Luxemburg kommer att anordna ett flertal events under året där alla SWEA-medlemmar är välkomna att delta. Dessa kommer att utlysas via våra sociala medier och via mail. Vi finns även på LinkedIn och Facebook.

Vill du få mer information om Swea Professionals Luxemburg, eller har du ideer om programaktiviteter så kontakta oss gärna via email: sweaprofessionallux(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Catharina Biver   Charlotta Törneling   Lena Nygren