Network Menu

SWEA Professional Luxemburg

Vi är en intressegrupp inom SWEA Luxemburg för dig som är intresserad av affärsrelationer, karriär och företagande.

Dagens affärsliv bygger på goda och långsiktiga relationer med ömsesidigt utbyte, vilket ibland kan vara en utmaning när man bor utomlands. SWEA Professional vill därför bidra till kvinnors professionella nätverk och till möjligheten att knyta nya kontakter.

Vi bjuder in till träffar med intressanta föreläsare, workshops och “After Works”. Här kommer du exempelvis kunna inspireras av talare med spännande erfarenheter, lyssna på företagspresentationer, få karriärtips och delta i workshops som främjar personlig utveckling samt få möjlighet att nätverka.

Vi vill skapa en mötesplats som stimulerar och inspirerar till goda relationer. Vi tror starkt att detta bidrar till mångfald som öppnar dörrar för nya möjligheter!

SWEA Professional Luxemburg ingår även i ett globalt nätverk. Gå gärna in på hemsidan http://professional.swea.org där du kan läsa mer om vad SWEA Professional står för och se vilka andra SWEA-avdelningar som har SWEA Professional.

SWEA Professional Luxemburg anordnar ett flertal events per år där alla SWEA-medlemmar är välkomna att delta. Dessa kommuniceras via våra sociala medier och via mail till alla medlemmar i SWEA Luxemburg. Gå med i vår grupp på LinkedIn och gilla vår sida på Facebook om du är intresserad av SWEA Professional!

Vill du få mer information om Swea Professionals Luxemburg, eller har du idéer om programaktiviteter så kontakta oss gärna via email: sweaprofessionallux(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Alexandra Siebmanns, Anna Björkman-Nyrén, Charlotta Törneling och Helene Juliusson